Ciorba din cap de stiuca

de Bunica in Ciorbe, 28 Noi 2020 | 4711 vizualizari

 

Eu ma cam feresc de stiuca,are prea multe oase mici.Am gasit la pescarie  cap  de stiuca si am cumparat pentru o ciorbita.M-am gandit ca nu o sa aiba prea multe oase.Si asa a fost Nu mi-a parut rau........a iesit o ciorbita pe cinste!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. cap de stiuca
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • o bucata de telina
  • o lingura de orez
  • leustean verde
  • 2-3 linguri bulion de corcoduse
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din cap de stiuca:

Pentru inceput am spalat capetele de peste.

Intr-o oala de 4 l. am pus 2 l. apa si am pus-o pe foc.

Cand apa clocoteste pune bucatile de peste si lasa-le la fiert.

Intre timp curata ,spala si toaca legumele.

Scoate pestele si lasa-l la racit.

Cand legumele sunt aproape fierte,sa fie crocante,adauga orezul spalat.

Dupa ce orezul este fiert adauga bulionul de corcoduse si sarea.

Scoate carnea de peste de pe oase.

Adauga carnea in oala de ciorba.

Stinge focul si adauga leusteanul tocat.

TIPS-URI

1

Am curatat capul de peste pentru ca era mare si nu aveam farfurie de ciorba asa mare:))))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din cap de stiuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]