Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec

de sasha in Ciorbe, 23 Mai 2013 | 10850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare (eu am folosit de curte)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 2 radacini telina
  • 2 radacini pastarnac
  • 30 ml ulei
  • 50g orez
  • 5 linguri cu smantana grasa
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • Delikat Bors Magic 
  • Smantana 4 lg
  • 2 linguri concentrat de legume
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec:

Curatam si spalam carnea si o ferbem in apa rece , se spumeaza. Legumele le curatam si le tocam in cuburi mici, pe care le calim in ulei vreo 2 minute, apoi il turnam in carnea care fierbe si a fost luata spuma, cu 2 linguri de concentrat de legume, sare dupa gust si orezul.

Cand legumele s-au fert se bat ouale cu smantana , cu putina ciorba si turnam in ciorba  ,continuam fierberea inca 2 /3 minute , apoi adaugam borsul amestecand continuu si mai lasam inca 1 minut sa fiarba. Tocam patrunjelul fin amestecat cu putin ulei ca sa pluteasca in ciorba. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

alldaycooking 1

23.05.2013, 15:24

ce ciorbita buna!

Cris2711 1

23.05.2013, 15:48

arata tare bine

Rocsi 1

23.05.2013, 21:11

Gustoasa ciorbita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]