Ciorba radauteana

de adriana_bobu in Supe/Ciorbe, 8 Ian 2011 | 5026 vizualizari

 

E prima oara cand o fac...dar ,m-am inspirat de la bucatarasi....si a iesit buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 4-5 catei usturoi
  • 1-2 linguri otet
  • 300 g smantana
  • 1-2 linguri vegeta
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Am curatat legumele si le-am pus intr-o oala cu apa alaturi de pieptul spalat (lasat intreg). Am spumuit si am lasat sa fiarba carnea si legumele cca 40 min.Am scos apoi pieptul si l-am taiat fasii iar legumele le-am pasat . Apoi am adaugat vegeta, usturoiul (facut mujdei) otetul si smantana (desfacuta in prealabil in putin zeama de la ciorba) Am potrivit de sare si piper si ciorbica a fost gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:31

buna rau

adriana_bobu 1

10.01.2011, 12:56

eu as zice mai degraba....buna bun motan

MarianaStoica 1

20.01.2011, 18:17

Este ce-a mai tare ciorba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana, cu piept de pui