Ciorba radauteana

de silvi0ara in Ciorbe, 14 Feb 2010 | 4509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 2 morcovi,
  • 1 pastarnac,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • telina.
  • 5 galbenusuri,
  • 200 gr.smantana,
  • 2 linguri de faina,
  • 7-8 catei de usturoi,
  • zeama de la 2 lamai,
  • sare si piper dupa gust,
  • 1-2 cuburi delikat pentru cine prefera.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga zarzavatul intreg,se adauga condimentele si se lasa pe foc pana ce se desprinde carnea de pe oase.

Se scoate puiul si se lasa la racit iar zarzavatul se scoate si el.Zeama trebuie sa fie fara legume.(pot fi consumate ca atare)Apoi se adauga zeama de lamaie,usturoiul pisat,iar galbenusurile se freaca cu 2 linguri de faina si smantana si se subtiaza cu 1-2 polonice de supa,se toarna peste ciorba.

Cand puiul s-a racit,se scoate pielita si toata carnea de pe oase si se adauga in ciorba bucatele.Se mai lasa sa dea un clocot si e gata.Cine prefera poate sa puna otet in loc de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Teo 1

14.02.2010, 20:41

incarcata cu smantana cum sa nu fiebuna!

violette 1

15.02.2010, 13:35

yammy, yammy

niky 1

27.08.2010, 14:26

ce bun!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti