Ciorba radauteana

de fluturas in Supe/Ciorbe, 27 Feb 2010 | 10355 vizualizari

 

O alternativa pentru cei care nu mananca ciorba de burta, e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati mari piept pui
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • albitura(pastarnac,telina,radacina patrunjel)
  • 500g smantana
  • 5 galbenusuri
  • otet
  • un gogosar acru
  • ulei
  • sare,piper
  • verdeata
  • cativa graunti de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se pune la fiert pieptul de pui cu sare,se spumeaza apoi se adauga morcovul dat prin razatoare,albitura bucati intregi si ceapa crestata.Cand se fierb se scot zarzavaturile lasate intregi.Se caleste gogosarul taiat fideluta si se adauga in ciorba .Se pune sare,piper,otet dupa gust,ustururoi pisat apoi se amesteca galbenusurile frecate cu smantana si se toarna in ciorba sa fiarba cateva clocote.Se pune verdeata la sfarsit-eu am folosit patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mon74 1

07.03.2010, 13:16

si eu fac aceasta ciorbitza gustoasa cam in acelasi fel,dar totusi ,nu dureaza sub 15 minute...

fluturas 1

08.03.2010, 12:40

ai dreptate,nu dureaza doar atat..eu nu am scris timpul si numarul portiilor!

adnas54 1

12.03.2010, 23:37

Mie imi place si ciorba de burta , dar si a ta cred ca-i foarte buna dupa cum arata. Sanda

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]