Ciorba radauteana (varianta mea rapida)

de alinutzika in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 9927 vizualizari

 

Asa prepar eu ciorbica aceasta, pe care o ador:

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate (sau 1 piept de pui dezosat) 
  • 1 morcov mare
  •  1 ceapa 
  • 1 ardei 
  • 2 galbenusuri 
  • 300 ml smantana 
  • sare, piper, vegeta 
  • usturoi - 2-3 catei
  • 2 linguri ulei de masline  
  • otet (optional)
  • tarhon (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana (varianta mea rapida):

Se taie morcovul rondele si se pune  la calit in  ulei. Pulpele se taie in bucatele mici si se adauga peste morcovi. Se lasa la calit 5 minute, dupa care se adauga apa pana umplem oala. Se pun la fiert ceapa si ardeiul asa intregi, iar dupa ce este fiarta carnea, se scot afara. Se pun condimentele.

Galbenusurile se freaca cu smantana si usturoiul si se adauga treptat in oala, ca sa nu se taie. E gata in max. 30 de minute cu tot cu pregatire.

Cine vrea poate sa o acreasca cu otet, eu una o prefer asa, mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana (varianta mea rapida)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

13.07.2011, 22:47

multumesc fetelor

mamaieelena 1

14.07.2011, 09:09

gustoasa ciorbita dar fara vegeta incearca mai sanatos fara adausuri cu chimicale

alinutzika 1

14.07.2011, 21:48

Din pacate, eu folosesc foarte des vegeta...Mi se pare ca fara ea mancarea nu prea are gust..asa ca, incerc sa reduc din alta parte chimicalele...)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei cu carnati si iaurt