Ciorba taraneasca cu carne de vacuta

de Panacris in Ciorbe, 3 Noi 2012 | 5594 vizualizari

 

O noua varianata a ciorbitei de vacuta!

 

INGREDIENTE

  • piept de vacuta cu os 1000 g,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • morcovi 2 bucati,
  • telina 1 bucata mai mica,
  • pastarnac 1 bucata,
  • dovlecei 2 bucati,
  • fasole verde 200 g,
  • ardei verde sau rosu 1 bucata,
  • rosii 2 bucati,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • patrunjel verde,
  • leustean verde,
  • foi de dafin 1 bucata,
  • piper boabe,
  • enibahar 1 boaba,
  • cimbru,
  • bulion Panacris 200 ml,
  • ou 1 bucata.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu carne de vacuta:

Ceapa se curata, se spala, sa toaca marunt si se caleste in apa cu ulei. Carne se taie in bucatele, se adauga la ceapa, punandu-se la fiert impreuna cu mirodeniile si legumele in oala minune. Se lasa la fiert cca. 30 de minute, apoi se pune la racit, ptr a se putea deschide capacul mai repede.  Ciorba se asezoneaza cu sare,  piper si bulion, ( eventual o cana de bors ;) ) lasandu-se la fiert inca 5 minute. Dupa ce se stinge focul, se toarna, in fir subtire, oul batut, pentru a se obtine efectul de zdrente.  La servire se presara patrunjel si leustean taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu carne de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de spanac