Ciorba taraneasca de porc

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Sep 2012 | 10753 vizualizari

 

e atat de buna ciorbita asta!!!yammy yammy,pe cine servesc??

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 100 g varza alba
  • 150 g fasole pastai galbena
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri bulion
  • 4 cartofi
  • taietei(cam 1 mana)
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta,leustean,piper negru
  • 2 linguri bors maggic
  • 200 g carne de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

Ceapa o dam pe razatoarea mica,la fel si varza si telina.Morcovul,impreuna cu pastarnacul se taie rondele,fasolea pastai se rupe in bucatele mai mici.Carnea de porc(eu am folosit gulas) se taie in cubulete mici si se clateste in apa rece.Intr-o oala mare de ciorba se adauga legumele si carnea taiata cubulete,cu putin ulei de masline si lasam cateva minute sa se caleasca.Adaugam apa,punem vegeta si lasam la fiert.Dupa vreo 20 minute adaugam cartofii taiati cubulete mici.Separat se pun taietei la fiert in apa cu sare.Se adauga in oala de ciorba,se pune si bulionul subtiat cu apa,impreuna cu borsul magic,mai punem vegeta daca este nevoie,adaugam si leusteanul,piperul negru iar la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca, cu carne de porc