Ciorba taraneasca de vacuta

de mihaelar63 in Ciorbe, 10 Feb 2010 | 21842 vizualizari

 

deoarece ciorba este taraneasca o voi prezenta intr-una din farfuriile mele de ,,zestre ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rasol de vacuta [ manzat ]
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ardei 
  • 2 cartofi
  • 200 gr varza rosie
  • 200 gr fasole boabe  [conserva ]
  • 200 gr mazare verde [congelata ]
  • sare
  • boia
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 2 rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri otet  cu tarhon 
  • 1 buc marar uscat
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

1. legumele se curata si se spala , se taie cuburi mici .

2. ceapa , morcovii , telina , patrunjelul si ardeiul se calesc in ulei , se pune boia , sare , pasta de rosii  si rosiile taiate marunt .se adauga zeama de vacuta, cartofii tot cubulete taiati si mazarea verde.

3. cand legumele sunt patrunse se pune si fasolea boabe si varza taiata fidelute

4. la sfarsit se drege gustul cu otet cu tarhon , piper si patrunjel verde  .

5. se pune in ciorba si carne de vacuta taiata bucati mici .

6. rasolul de vacuta se spala se opareste si se fierbe separat pana se poate desprinde de pe oase .

TIPS-URI

1

daca preferati puteti pune si smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]