Ciulama cu ciuperci de padure

de Mitinita in Mancaruri de legume, 7 Oct 2014 | 7798 vizualizari

 

Ciulamaua cu ciuperci de padure imi aminteste de copilarie si de bunica. O mancare delicioasa, care poate fi servita cu mamaliga.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de ciuperci de padure,fierte
  • o ceapa,mijlocie
  • 3 - 4 linguri de smantana
  • 1/4 lingurita de usturoi granulat Kotanyi
  • 1/2 lingurita de marar uscat Kotanyi
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • patrunjel proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci de padure:

Ceapa se curata si se taie cubulete.

Ciupercile mai mari le taiem in bucati.

Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat punem o lingura de ulei. Adaugam ceapa si o calim la foc mic.

Adaugam ciupercile,le calim cam cinci minute,apoi adaugam usturoiul granulat si mararul.

Amestecam,apoi punem smantana,pe care o amestecam in prealabil intr-un bol.

Lasam sa se incalzeasca si smantana,dar focul sa fie mic. Adaugam patrunjelul tocat si servim cu o mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu smantana, gust autentic al bucatariei romanesti reinterpretat cu succes