Copiilor le place la nebunie ciulamaua cu pui, de data aceasta am facut-o cu niste perisoare delicioase!
Pieptul de pui se toaca la robot si se amesteca apoi cu o ceapa mica, tocata marunt, putin morcov ras, un ou, marar tocat, sare si piper. Se pune morcovul intreg la fiert, intr-o oala mai mare, iar cand clocoteste apa se pun perisoarele, de marimea unei mingii de ping-pong. Ele se formeaza cu mana umeda, sa nu se lipeasca.
Cand perisoarele si morcovul au fiert, le scoatem din supa si strecuram zeama. Ar trebui sa avem cam 2 litri de supa.
Intr-o craticioara intinsa punem uleiul, cand s-a incins adaugam toata faina si amestecam repede cu un tel. In acelasi timp se pune cate un polonic de supa fierbinte, amestecand continuu. Ar fi bine sa aveti un ajutor daca nu va descurcati singuri :D. Pe masura ce se ingroasa ciulamaua mai adaugam cate un polonic de supa pana ajungem la consistenta dorita. Dam focul mai mic si adaugam perisoarele si morcovul ras pe razatoarea mica. Apoi turnam smantana si mai lasam putin pe foc. La sfarsit presaram marar mult tocat marunt si servim cu mamaliguta!