Ciulama cu piept de pui

de dakris in Pui, 28 Mar 2012 | 12606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic
  • 1 ceapa
  • 3 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • sare, delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept de pui:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putin delikat.

Ceapa taiata cubulete cu ulei si o ceasca de apa se pune intr-o cratita acoperita cu capac si se lasa sa fiarba pana se evapora apa si ceapa s-a inmuiat. Daca mai este necesar se mai adauga putina apa fierbinte.

Dupa ce s-a evaporat toata apa se mai lasa ceapa se se calesca un pic in uleiul ramas si apoi se adauga faina toata odata amestecand rapid sa nu se faca cocoloase. Se mentine pe foc, amestecand sa nu se lipeasca, cateva minute apoi se adauga cca 500 ml supa, carnea si sare dupa gust. Se lasa sa fiarba inca 15 min la foc mic amestecand sa nu se lipeasca.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

dakris 1

29.03.2012, 13:03

Multumesc pentru aprecieri dragi bucatarasi!

MIUTA 1

29.03.2012, 14:21

Imi place

dakris 1

29.03.2012, 14:51

multumesc, Miuta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui