Ciulama de pui

de lacrimioara in Pui, 25 Noi 2011 | 5454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g  aripioare pui,
  • 3 linguri de faina,
  • 50 grame unt,
  • 4 catei usturoi,
  • o ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • marar,
  • 1 foaie de  dafin.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Punem puiul la fiert cu vegeta si ceapa, lasam sa fiarba si cand e aproape fiert taiem usturoiul,punem o tigaie la foc si  topim untul .

Punem usturoiul la calit si adaugam faina,  o prajim foarte putin si adaugam putin cate putin din supa in care a fiert puiul  amestecand repede sa nu se faca cocoloase pana obtinem un sos consistent .

Adaugam si puiul in sos, punem foaia de dafin piper sare  si lasam sa mai fiarba  15 -20 minute  la foc mic amestecand din cand in cand sa nu se prinda de fund.

Oprim focul si adaugam marar.

Se poate servi cu mamaliga  sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

alinutzika 1

26.11.2011, 15:25

o portie pt mine...

MIUTA 1

26.11.2011, 20:35

diana_k 1

26.11.2011, 22:06

o mancarica foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]