Ciulama de pui

de theodora in Pui, 19 Mar 2010 | 12093 vizualizari

 

pt mine e cea mai traditionala reteta de ciulama.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate pui de la tara
  • 3 lg de faina
  • 50g ciuperci din conserva
  • grasime de pasare si putin unt
  • sare,un cub de knorr putin piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

puiul transat se pune la fiert iar dupa ce se spumeaza se adauga cubul de knorr si se lasa sa fiarba.eu am oparit putin si ciupercutele.

intr-o craticioara se topeste grasimea cu untul iar apoi se presara treptat lg de faina si se incorporeza bine,se stinge cu zeama de la pui si se amesteca pana capata consistenta unei smantani mai subtire,seadauga ciupercutele si bucatile de pui fierte,se potriveste de sare se pune putin piper si se mai amesteca de 2 ori dupa care se pune capacul si se opreste focul.pofta mareee!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]