Asta-i varianta aia ca-n poveste, sa impaci si capra si varza, adica pe cei care nu mananca prajeli si pe cei care mananca.
Mai intai am portionat pieptul de pui, partile mai mici cca 400 g le-am folosit pentru snitele coapte, restul de cca 600 g pentru snitelele prajite. Pentru ca pieptul de pui se destrama foarte repede daca il batem direct, folosim o punga de plastic, cu care acoperim bucata de piept si apoi o batem bine. Dupa ce am batut toate bucatile de piept de pui, am pus ouale intr-un castron, 6 buc am folosit pana la urma, chiar daca in fotografie se vad doar 4, am mai adaugat dupa ca mi-am dat seama ca nu-mi ajunge compozitia pentru toate snitelele. Deci am amestecat ouale cu mustarul, sarea si piperul. Apoi am trecut prin faina pieptul de pui, apoi prin amestecul de ou si mustar si la final prin pesmet. Am asezat snitelele formate in tava tapetata cu hartie de copt, apoi am introdus tava in cuptorul preincalzit la 180 grade, n-am cronometat dupa cat timp le-am intors pe partea cealalta, am incercat sa vad cand sunt rumene pe o parte si apoi le-am intors si pe cealalta parte. Nu dureaza foarte mult coptul lor pentru ca pieptul d epui este o carne care se gateste relativ repede. In restul de amestec de ou si mustar am ras branza de oaie, am ogenizat apoi am pregatit si restul de snitele, folosind aceiasi metoda, trecute prin faina, oua si la final prin pesmet. Le-am prajit in ulei bine incins, intorcandu-le de pe o parte pe alta cand au inceput sa se rumeneasca frumos. Le-am scos pe servet, sa absoarba surplusul de ulei. Sa aveti pofta si sa va alegeti metoda care va ''coafeaza'' mai bine, coapte sau prajite.