Snitel de pui umplut

de reisnaor_2006 in Pui, 20 Dec 2014 | 12874 vizualizari

 

Usor si foarte rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui potrivit
  • 100 gr cascaval Delaco
  • ciuperci conserva
  • 1 ceapa
  • 100 gr piept Tirolez
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui umplut:

Pieptul de pui il taiem felii subtiri,il batem snitele pe care le saram si piperam.Pe fiecare snitel punem o bucata de piept Tirolez,o felie de cascaval,1felie de ceapa si ciuperci,il rulam si il prindem cu scobitoare.

Ouale le batem cu sare si piper.Fiecare snitel umplut il trecem prin faina si ou si il prajim in ulei incins.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Trebuie prajite in ulei incins ptr. ca sa nu apuce sa se scurga cascavalul topit la capete.

2

Cand treceti prin ou snitelul umplut incercati sa introduceti si capetele ptr a se forma o crusta la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]