Pui cu ciuperci şi mazăre – Multicooker

de madi_marin in Pui, 25 Noi 2013 | 8247 vizualizari

 

Încă o reţetă din categoria Multicooker şi inspirată din revista GoodFood.Combinaţie delicioasă de pui cu ciuperci , smântână şi bacon şi inedită datorită asocierii cu dulcea mazăre! De încercat!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă
  • 6 pulpe superioare de pui
  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 250 g mazăre congelată
  • 150 ml smântână de gătit
  • 100 g bacon
  • sare
  • piper
  • mărar proaspăt
  • 1 lingură cu făină
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci şi mazăre – Multicooker:

În cuva aparatului se pune ulei. Se asezonează bucăţile de carne cu sare şi piper, apoi se pudrează cu făină şi se vor pune la prăjit în uleiul încins, setând funcţia FRY. Când s-au rumenit frumos, se scot pe o farfurie, iar în uleiul rămas se călesc ceapa şi baconul tocate mărunt.

Se adaugă apoi bucăţile de pui, după care se pune o cană de apă şi se setează funcţia BOIL. Se acoperă şi se lasă să fiarbă cam 20 de minute, după care se adaugă ciupercile tăiate mai mare, mazărea şi smântâna. Se potriveşte gustul cu sare şi piper (având în vedere că baconul e deja sărat!) şi se mai lasă totul să fiarbă încă 15 minute.

Se presară mărar proaspăt tocat şi se păstrează la cald până la servire.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci şi mazăre – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu fenicul