Ciulama de pui cu ciuperci

de laura2002 in Pui, 27 Sep 2013 | 4450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • piper alb,sare
  • 0.500 gr smintina
  • 100 ml lapte
  • 1-2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Pieptul de pui se taie felii ce pentru șnițel se bate se condimenteaza cu sare piper se unge cu ulei si se pune pe gratar.

Ciupercile se curata se spala si se pun la fiert. Smintina se pune intr-o craticioara pe aragaz si se lasa sa fiarba putin. Se adauga laptele cu făina se amesteca pînă se ingroașa.

Se adauga piptul de pui taiat fășii si ciupercile scurse de apa. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu mamaliga si patrunjel proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]