Ciulama de pui cu mazare si ardei copt

de ianculubita in Pui, 29 Mar 2013 | 4867 vizualizari

 

Am incercat si alta varianta de ciulama si bine am facut ca-i tare delicioasa
Reteta mi-a dat-o Cami de pe gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 ardei grasi copti
  • 100 g mazare congelata
  • 1 l supa de pui
  • 1 ceapa
  • 100 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu mazare si ardei copt:

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata marunt, adaugam carnea taiata fasii, dupa cateva minute supa, punem capac si lasam la foc mic 40 minute. Ardeiul copt taiat fasii il punem peste carne, cu mazarea, iar dupa ce mazarea este fiarta adaugam smantana amestecata cu faina. Condimentam, punem mararul si servim imediat cu paine prajita.

TIPS-URI

1

sosul daca e prea zemos,mai lasam pe foc

2

daca e prea gros,mai adaugam putina supa sau lapte

3

pentru un plus de gust,optional puteti adauga putin otet de la ardei(cine are)sau serviti cu felii de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu mazare si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

babi5 1

30.03.2013, 08:01

marianascarlat 1

30.03.2013, 15:16

Sper sa mai faci si dupa ce trece postul sa-mi dai si mie o portie!

Lau 1

30.03.2013, 17:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de ciuperci