Ciuperci cu maioneza

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2010 | 75446 vizualizari

 

Dintre toate mancarurile pe care le prepar eu,piesele de "rezistenta":))) sunt aceste ciuperci si clatitele banatene.Le-as face zilnic

 

INGREDIENTE

  • 3 borcane ciuperci taiate,scurse bine
  • 2 cepe tocate marunt
  • 2 linguri ulei
  • 4-5 linguri maioneza
  • o mana de patrunjel verde ,tocat
  • usturoi-5-6catei, pisati
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu maioneza:

Ceapa se toaca marunt si se caleste timp de 5minute in ulei (eu pun si putina apa). Capata un gust dulceag, atat de bun!

Se adauga apoi ciupercile si se mai calesc10 minute amestecand.

Se lasa la racit, se scurg bine de ulei si se amesteca cu maioneza, usturoi, patrunjel, sare dupa gust

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi