Ciuperci umplute cu dovlecei si marar

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 5437 vizualizari

 

Nu m-am inspirat de undeva anume, ci pur si simplu mi-au tras ciupercile cu ochiul si am zis ca o sa fac eu ceva cu ele. Si am facut...

 

INGREDIENTE

  • 800 gr ciuperci
  • 1 dovlecel
  • marar verde
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel pentru decor
  • 1 bucatica de castravete verde (pentru decor )
  • 50 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu dovlecei si marar:

Se curata ciupercile, se aseaza intr-o tava unsa si condimentam cu sare, piper si vegeta. Coditele se spala si se toaca marunt. Dovlecelul se rade, se pune intr-un castron, se adauga coditele tocate, pesmetul, mararul tocat, ceapa si usturoiul tocate fin, oul. Se potriveste de sare si piper si se amesteca bine, apoi cu compozitia obtinuta umplem ciupercutele. Punem putin ulei pe fiecare in parte. Introducem tava in cuptorul incins la 200 grade  si lasam pentru cca 40  minute.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Linga putem servi cartofii natur ,orez

2

Sau pur si simplu cu o salata de legume sau o rosie natur si o felie de castravete

3

Daca avem si-un ardei iute nu-i niciun bai

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu dovlecei si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
ciuperci umplute cu sunca si cascaval