Andra Mihail a pregătit o rețetă simplă și delicioasă de ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume. Un aperitiv cremos, aromat și perfect pentru orice ocazie.
Pentru aceste Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat, sunt necesare ingredientele următoare: ciuperci, ceapă, morcovi, usturoi, pesmet, parmezan, pătrunjel.
Cum se prepara aceste Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat:
Toacă ceapa și usturoiul. Desfă ciupercile și toacă mărunt codițele.
Rade parmezanul și amestecă-l cu pesmetul și puțin pătrunjel tocat mărunt. Oprește puțin parmezan pentru la final.
Încinge puțin ulei într-o tigaie și pune la călit ceapa, apoi codițele de la ciuperci, morcovul ras. Toacă mărunt și usturoiul și adaugă-l peste celelalta ingrediente. Condimentează cu sare, piper și puțin cimbru. Călește totul pentru câteva minute, apoi lasă compoziția la răcit.
Într-un bol amestecă brânza cu puțin pătrunjel verde tocat mărunt. Adaugă apoi din compoziția de legume și amestecă bine.
Umple ciupercile cu brânză și legume și presară amestecul de panko cu parmezan.
Așază ciupercile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presară puțin parmezan ras peste ciuperci.
Coace ciupercile în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, pentru 20 de minute sau până capătă o crustă rumenă.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă ciupercile la temperat.
Servește-le alături de un sos sau după bunul plac.