Ciuperci pane

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2014 | 8658 vizualizari

 

Un alt mod de a savura delicioasele ciupercuțe!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cca. 400 g,
  • ouă 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • făină albă de grâu,
  • pesmet auriu,
  • usturoi granule,
  • ulei de rapiță,
  • zeamă de lămâie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupercile curățate se trec prin făină, ou bătut în care s-a presărat puțină sare, apoi prin pesmet amestecat cu usturoi garnule, apoi se pun la prăjit, într-o baie de ulei încinsă, la foc rapid. După ce s-au rumenit pe toate părțile, ciupercuțele, se scot pe servețele absorbante, apoi se servesc ca atare cu zeamă de lămâie. Simple și sățioase! Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (24)

Dana_Retetegg 1

13.01.2014, 22:29

Pushaa 1

14.01.2014, 15:08

ce bun

Zamfira 1

17.01.2014, 22:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pane