Pachetele asortate cu sunca si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 12601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de foaie de aluat foietaj
  • 4-5 felii de pastrama mai mari
  • cascaval
  • o mana de ciuperci conservate intregi
  • gogosar in otet
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele asortate cu sunca si cascaval:

jumatatea de foaie de aluat foietaj o punem la dezghetat.

dupa ce s-a dezghetat o asezam pe masa tapetata cu faina alba.

mai intindem cu sucitotul aluatul(pentru ca este destul de groasa foaia),apoi o taiem patratele.

cascavalul il taiem feliute.

pastrama o taiem si pe aia bucatele cat sa incapa pe fiecare patrat de aluat.

ciupercile le spalam bine si le facem feliute.

gogosarul in otet il taiem fasii subtiri.

pe fiecare patrat de aluat punem o felie de sunca si una de cascaval.

apoi pe unele punem ciuperci,iar pe altele felii de gogosari.

le impachetam in doua,le presam bine la capete si le punem intr-o tava,pe care asezam hartie de copt.

batem un ou,iar cu acesta ungem fiecare pachetel.

dam in cuptorul incins circa 20 min.

le servim reci sau calde,sunt bune oricum.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele asortate cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza