Ciuperci pane de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 17 Mar 2012 | 9535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci proaspete (de preferabil mai micute daca gasiti)
  • 1 cana apa minerala
  • 1 lingurita sare
  • un praf de piper
  • 1 lingurita marar uscat
  • jumatate lingurita patrunjel uscat
  • faina alba
  • 1 canita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane de post:

Curatam ciupercile de pielita si le spalam,apoi le taiem pe jumatate(daca sunt micute le lasati intregi).
Intr-un bol punem apa minerala,apoi incepem sa turnam faina pana obtinem un aluat mai grosut decat la clatite(sa fie vreo 6-7 linguri cu varf).
Condimentam cu sare si piper,apoi cu patrunjelul si mararul uscat.
Amestecam bine compozitia pentru a incorpora toate ingredientele.

Uleiul il punem intr-o tigaie la incins.
Dam ciupercutele prin amestecul cu faina si le punem la prajit.

Le rumenim pe ambele parti si le scoatem pe o farfurie in care asezam niste servetele de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Le lasam sa se racoreasca apoi putem servi.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Солянка II грибная- Supa ruseasca II de ciuperci ( de post)