Ciuperci sote

de JulyCris in Mancaruri de post, 6 Sep 2014 | 5911 vizualizari

 

Prima data am mancat asa niste ciupercute la mare… Si nici nu mi le luasem eu. Dar am gustat si mi-au placut tare mult. Dupa gust mi-am dat seama ca se faceau foarte, foarte simplu, asa ca am incercat si eu sa le fac acasa. Acum le fac constant pt ca se mananca rapid si sunt si o sursa considerabila de proteine.

 

INGREDIENTE

  •  1/2 kg ciuperci champignon
  • 3-4 linguri ulei
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote:

Spalam ciupercile, le curatam si le taiem in bucati potrivite.

Intr-o tigaie punem uleiul, apoi adaugam ciupercile si le lasam sa se caleasca bine. Isi vor lasa apa, lasam pana scade toata apa.

Adaugam sare si piper dupa gust iar la final adaugam usturoiul zdrobit si patrunjel verde.

Amestecam si servim ca garnitura langa o fripturica sau ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghebe cu usturoi