Ciuperci umplute

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 3626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci de care doriti si cat de mari vreti,
  • 10 felii sunca orice fel(sunca de praga,kaizer,costita,etc),
  • cascaval o rola mica
  • sare,
  • piper,
  • putin ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata si spala bine ciupercile si se pun cu coditele in jos ca sa se scurga de apa.Intr-o tava punem o folie de aluminiu sau hartie de copt,o ungem cu ulei si asezam ciupercile cu coditele in sus.Presaram putina sare si piper,punem sunca taiata cubulete si apoi cascaval deasupra.Dati la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc si sunt gata.

Serviti calde neaparat :) Pofta buna ca sunt super bune :)

TIPS-URI

1

puteti face mai multe feluri de compozitie pentru umplut cum ar fi: cu carne tocata,cu ceapa si sunca,etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou