Ciuperci umplute

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 5207 vizualizari

 

O mancare, sper eu, sanatoasa si care nu te tine foarte mult langa cuptor.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci;
  • - branza de vaci;
  • - [foarte putina ] telemea de vaca (  maturata de Huedin ne place noua);
  • - sunca de Praga ( 3 felii);
  • -cozile ciupercilor ( pe care le tocam marunt);
  • -marar tocat, frunze de patrunjel pentru decor;
  • -sare, ulei, piper,
  • (hartie de copt : pentru ca sa nu le ardem tapetam tava cu un pic de ulei si hartie)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se spala bine ,se curata ciupercile, apoi se taie "piciorusele" ciupercilor;

Se amesteca branza de vaci cu telemeaua de vaca, cu sunca taiata marunt cu mararul tocat si picioarele ciupercilor tocate marunt, saram, piperam si  umplem ciupercile cu acest amestec.

Apoi se dau la cuptor la foc potrivit spre mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume (brocolli,conopida, varza de bruxelles)la cuptor cu sunculita afumata si ciuperci