Ciuperci umplute

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 5410 vizualizari

 

O mancare, sper eu, sanatoasa si care nu te tine foarte mult langa cuptor.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci;
  • - branza de vaci;
  • - [foarte putina ] telemea de vaca (  maturata de Huedin ne place noua);
  • - sunca de Praga ( 3 felii);
  • -cozile ciupercilor ( pe care le tocam marunt);
  • -marar tocat, frunze de patrunjel pentru decor;
  • -sare, ulei, piper,
  • (hartie de copt : pentru ca sa nu le ardem tapetam tava cu un pic de ulei si hartie)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se spala bine ,se curata ciupercile, apoi se taie "piciorusele" ciupercilor;

Se amesteca branza de vaci cu telemeaua de vaca, cu sunca taiata marunt cu mararul tocat si picioarele ciupercilor tocate marunt, saram, piperam si  umplem ciupercile cu acest amestec.

Apoi se dau la cuptor la foc potrivit spre mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]