Ciuperci umplute

de dobrezaira in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2012 | 4779 vizualizari

 

Nu am rezistat cand am vazut ciupercile asa de frumoase in ladita la magazin, asa ca am luat si eu macar de pofta, desi meniul era stabilit. As manca ciuperci oricand.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 morcov
  • 1 lingura unt
  • 6 masline
  • 50 gr telemea
  • sare
  • piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se spala ciupercile bine cu apa rece, se scot piciorusele pe care le tocam marunt si impreuna cu ceapa taiata solzisori si morcovul ras marunt le calim cu untul intr-o tigaie. Umplem ciupercile cu aceasta compozitie calita, le asezam intr-o tava si le bagam la cuptor pentru 40-50 minute pentru ca sunt mari. Cand sunt gata presaram pe fiecare telemea rasa (sau casacaval) si punem cate o maslina pe fiecare, asta e de frumusete...Mai dam la cuptor 5 minute si ....pofta buna!

TIPS-URI

1

e bine presarat si marar, eu am uitat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu usturoi la gratar