Ciuperci umplute

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2013 | 21311 vizualizari

 

Un aperitiv gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon (aprox. 10 buc)
  • 200 gr kaizer
  • 2 cepe mari
  • frunze patrunjel
  • 200 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata de pielite

Kaizerul si ceapa se taie marunt

Cascavalul se da pe razatoarea mare

Patrunjelul se taie marunt

Intr-o tigaie se pune ceapa, kaizerul si coditele de la ciuperci taiate marunt, se calesc la foc mediu pt 10 minute, asezonandu-se cu sare si piper

Intr-o tava de yena se aseaza ciupercile, se umplu cu compozitia obtinuta anterior

Deasupra se pune cascavalul ras si se da la cuptor pt 30-35 minute

Se servesc calde, decorandu-se cu patrunjel tocat

TIPS-URI

1

in umplutura se pot pune si rosii tocate marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortulet aperitiv cu morcovi si branza