Ciuperci umplute

de ana in Mancaruri cu carne, 12 Apr 2010 | 5019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci potrivite
  • 100 gr carne tocata de curcan
  • 50 gr branza
  • 1/2 lingurita pasta iute
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • zeama de lamaie 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Spalam bine ciupercutele si le rupem coditele ,apoi le stropim cu zeama de lamaie .

Dam pe razatoare branza pe care o amestecam cu carnea tocata si condimentele.

Umplem ciupercutele cu compozitia rezultata si le dam la cuptor la foc potrivit.

Cand sunt aproape gata presaram branza deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos, ciuperci si mamaliga