Ciuperci umplute

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2010 | 4445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune  
  • 1 fir ceapa rosie  
  • 1 lingura ulei  
  • 100g cascaval ras  
  • 1 lingura patrunjel verde tocat  
  • 2-3 catei de usturoi tocati marunt  
  • sare si piper dupa gust  
  • 2-3 linguri maioneza din soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se spala si se curate ciupercile proaspete.Se scot piciorusele.Intr-o tigaie se pune ulei la incins si puneti impreuna ceapa, piciorusele ciupercilor si usturoiul tocate toate cubulete.Se lasa la calit pana se rumenesc usor si apa lasata de ciuperci s-a evaporate.Se lasa la racit,apoi se adauga cascavalul ras,partunjelul proapat tocat si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile,apoi se ung cu maioneza din soia(puteti folosii ce maioneza va place).

Totul se pune intr-o tava de yena care se unge cu putin ulei.Se baga tava la cuprotul preancins pana se rumenesc bine,dupa care se scot din cuptor.

Sunt bune atat calde cat si reci,si pot fi folosite ca si garnitura la peste,friptura sau simple ,ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor