Ciuperci umplute cu bacon si gorgonzola

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2013 | 5155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon- o cutie
  • 30 g gorgonzola
  • o ceapa
  • piper, cimbru, sare
  • patrunjel
  • bacon cubulete-100g
  • 20 ml ulei
  • 30 ml vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu bacon si gorgonzola:

Ciupercile se curata, se spala. Ceapa se curata si se toaca marunt. Piciorusele ciupercilor se curata, se spala, se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul.  Se pune la calit usor, ceapa, piciorusele de ciuperci tocate, condimentele, baconul si verdeata. Se lasa sa scada putin. 

Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile pe care le-am asezat intr-o tava de yena.Pe fiecare ciupercuta am pus cate un ,, bob" de gorgonzola. Am dat la cuptor 15 minute cu 30 ml vin alb.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu bacon si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Constelatialeu 1

09.02.2013, 20:59

Miros a ''inca'',se poate portir dubla?

Merisor 1

09.02.2013, 21:39

Cred ca-s tare bune!

alilianaa 1

09.02.2013, 22:24

multumesc Meri, Cristina, mamaieelena, Cleme.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]