Ciupercute cu sos iutel

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 17 Feb 2013 | 4187 vizualizari

 

M-a inspirat aliliana asa ca m-am apucat de treaba.Eu le-am pregatit in stilul meu.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • cca 9 cepe mici de apa
  • sos iutel
  • 200 ml rosii cu ardei ( pregatite asta toamna)
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare dupa gust
  • 1 cubulet maggi de gaina
  • patrunjel verde
  • ulei pt.calit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu sos iutel:

Curatam si taiem ciupercile in bucatele potrivite.Ceapa o taiem marunt.Punem cratita in care pregatim ciupercile,pe foc,o lasam sa se incinga adaugam ulei,cca 50 ml,punem ceapa si o inabusim putin,adaugam un praf de sare,apoi adaugam rosiile cu ardei,lasam sa dea in clocot.Apoi punem si ciupercile si 1/2 cana apa,punem un capac peste cratita si lasam la foc mic sa se inabuse.Spre final adaugam cubul maggi,cimbrul sosul iutel(1-2 lingurite,cat de mult ne place de iute),cand este gata punem patrunjelul tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu sos iutel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]