Clatite de post cu bors

de robert_b in Dulciuri, 22 Noi 2014 | 7547 vizualizari

 

V-am adus astazi niste clatite foarte pufoase si bune!Am vazut reteta la Laura Sava!
Sper sa va placa! :)

 

INGREDIENTE

  • 200 ml. bors
  • 100 ml. ulei
  • 50 gr. zahar(sau daca vreti mai dulci mai adaugati zahar!)
  • 200 gr. faina
  • un praf de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite de post cu bors:

Mai intai pregatim ingredientele!Dupa care,intr-un bol,punem faina,zaharul,borsul,uleiul, si praful de sare.Amestecam bine,pana la omogenizare.Trebuie sa rezulte un aluat care curge foarte usor de pe lingura.Aluatul se pune la frigider,circa 1 ora,iar apoi se incinge o tigaie de clatite.Tigaia se unge cu putin ulei,iar apoi cu un polonic mic se formeaza niste "mini-clatite".Se coc pe ambele parti,si se servesc cu gem,sau pudrate cu zahar pudra!

TIPS-URI

1

Le puteti servi,si cu o crema de ciocolata,sau cu fructe de sezon!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite de post cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]