Coaste afumate cu cartofi (la tuci)

de Adele in Porc, 11 Mai 2015 | 4300 vizualizari

 

Hmmmm eu nu sunt nici cu dieta nici cu altele, cand am pofta de ceva mananc si gata :D

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de coasta afumata.
  • 5 cartofii potriviti (eu am folosit cartofi noi).
  • 2-3 bucati de sunca.
  • 2 catei de usturoi.
  • sare.
  • piper.
  • ulei.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste afumate cu cartofi (la tuci):

Pentru inceput se curata si se spala cartofii, se taie in doua fiecare.

Se pune tuciul la incalzit cu o lingura de ulei, se taie bucatele sunca si se pune in tuci impreuna cu cartofii, se pun si coastele, se adauga putina apa, se potriveste de sare si piper dupa gust, dupa care se rumenesc bine pe ambele parti, usturoiul se da la o parte...

Se servesc cu castraveti in otet, salata de rosii etc.

Sa aveti pofta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste afumate cu cartofi (la tuci)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

tarasmariana 1

13.05.2015, 01:23

Adele 1

13.05.2015, 07:54

AlinGruia 1

05.07.2017, 21:42

cum adica usturoiul se da la o parte?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]