Coaste - Ribs de Porc Caramelizate

de Catalina L in Porc, 14 Iun 2015 | 4639 vizualizari

 

Sunt un deliciu.....incercati este usor de facut

 

INGREDIENTE

  •  700 gr coaste de porc
  •  60 gr de zahar
  •  2 linguri de vin alb dulce (sau de vin de orez chinezesc)
  •  2 felii subtiri de ghimbir cu tot cu coaja
  •  3 linguri sos soia
  •  1 lingurita de ulei de susan
  •  1/2 cub de pui Knorr
  • 3 linguri de ulei
  •  2 morcovi
  •  2 cepe verzi
  •  piper proaspat macinat
  •  450 ml apa
  •  30 g arahide (sau alune) crude
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste - Ribs de Porc Caramelizate:

Puneti coastele la marinat cu 20 gr de zahar, vinul alb, sosul soia, uleiul de susan si cubul Knorr.
Amestecati bine si lasati la frigider 30 de minute.

Puneti arahidele intr-o tigaie si adaugati 1 lingura de ulei- nu trebuie puse in uleiul incins.

Le prajiti la foc mediu si cand sunt bine colorate le scoateti pe un prosop de hartie. Faceti un caramel colorat. Când este gata, se adaugă 450 ml de apă pentru a-l dilua.
Atentie va face zgomot !  

Adaugati coastele cu sosul in care au marinat, puneti 2 linguri de ulei , piper proaspat macinat si puneti la fiert.

Curatati ceapa si morcovii si taiati-le in rondele fine.Ghimbirul se toaca marunt cu tot cu coaja.

Adăugați-le la carne și se fierbe totul la foc moderat 1 oră - 1 ora 30 (1 oră 20 minute pentru mine).

Inainte da a servi puneti arahidele si decorati cu verdeata proaspat tocata.

Puteti sa adaugati ca garnitura :
- Orez simplu  -reteta aici
Taietei- Nouilles chinezesti
Orez Cantonez- Chinezesc
Salata de cartofi

Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

feliile subtiri de ghimbir lasati-le cu tot cu coaja

2

marinati carnea si lasati-o 30 de minute la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste - Ribs de Porc Caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

15.06.2015, 00:22

Sa te lingi pe degete nu alta . Si apoi sa servesti un pahar de bere/ vin rece . Asta viata

simona72 1

15.06.2015, 09:14

Clar imi place!

Rocsi 1

15.06.2015, 21:00

Ce fain s-au rumenit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]