Compot de piersici

de dakris in Sirop / Compot, 19 Aug 2012 | 6059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piersici mai putin coapte
  • 2 linguri zahar pt fiecare borcan
  • borcane de 800 ml
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

Piersicile bine spalate, decojite sau nu (dupa prefereinta) se taie felii si se pun in borcane cat sa ocupe 2/3 din volumul acestora. Se adauga 2 linguri zahar in fiecare borcan, se umplu cu apa pana la nivelul filetului si se  capseaza. Se agita putin borcanele sa se mai topeasca din zahar si se pun la sterilizat intr-o oala cu apa cat sa fie scufundate pana la dunga superioara a borcanului (latimea unui deget sub nivelul filetului capacului). Din momentul in care incep sa fiarba de mentin la foc mediu 20 min. Se inlatura de pe foc, se acopera oala cu prosoape de bucatarie, se lasa sa se raceasca in oala, apoi se depoziteaza in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

laura_n 1

20.08.2012, 13:51

Buni

dakris 1

20.08.2012, 15:40

Sunt de acord cu tine, privatelaura! Multumesc pt maimutoii astia care aplauda

jolygina 1

20.08.2012, 20:33

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]