Conchigli cu branza la cuptor

de Miha in Mancare copii, 9 Ian 2010 | 7286 vizualizari

 

Pentru o cina delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste conchigli
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 100 g mozzarella
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • sare
  • 50 g cascaval pentru presarat deasupra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conchigli cu branza la cuptor:

Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute (conform indicatiilor de pe ambalaj)

Cascavalul si mozzarella le taiem cubulete.

Untul il topim, adaugam faina si amestecam energic. Turnam laptele cate putin, amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam cubuletele de cascaval si mozzarella si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Se potriveste gustul de sare.

Ungem cu unt un vas termorezistent si punem pastele fierte. Turnam sosul deasupra si uniformizam. Presaram cu cascaval ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

Se serveste cald.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conchigli cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

12.01.2010, 22:10

Bun, bun si pentru cei mari !Valabil preparatul pentru copiii care nu mananca branza

Miha 1

12.01.2010, 22:56

Da Bunica draga. Foarte bun a iesit! Am mai facut de vreo 2 ori de atunci.

Teo 1

13.01.2010, 22:53

asa ,din cand in cand si cate o reteta si pt. copii; cred ca e o grozavie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu sunca si cascaval