Conopida cu naut si sos de rosii

de oanapl in Mancaruri de post, 20 Mar 2017 | 4951 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g conopida
  • 1/2 conserva naut
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • 2 morcov mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 lg ulei
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu naut si sos de rosii:

Pui conopida desfacuta buchetele la fiert.
Razi morcovul, tai ardeiul suvite scurte si subtiri si le pui la calit 2-3 minute in 2 linguri de ulei.
Pui peste ele rosiile (le pasam cu o furculita daca folosim rosii in bulion), adaugi sare si piper, dupa gust, si lasi sa fiarba cca 5 minute. La sfarsit, adaugi putin patrunjel tocat.
Pui conopida fiarta si nautul intr-un vas care merge la cuptor si torni peste ele sosul de rosii.
Dai la cuptorul incins, la 180 de grade C, pentru circa 25-30 de minute.
Poti rade si ceva branza/cascaval deasupra, daca nu tii post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu naut si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]