Conopida gratinata

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 5549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mijlocie
  • sare
  • piper
  • 50 gr.pesmet
  • 2 oua
  • 1borcan cu iaurt
  • 1 borcan cu smantana
  • 100 gr. cascaval
  • 50 gr.unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida am curatat-o si spalat-o timp in care am pus apa cu sare la fiert .Cand apa a clocotit las  focul mic si pun conopida intreaga si o las 20 minute aproximativ la fiert.Cand e gata o las la rece apoi o asezonez ,dau prin pesmet si separat bat ouale cu iaurtul  si pun peste ea compozitia cu ou .Ung un vas de jena cu unt si pun conopida acolo ,rad si cascavalul pe ea prin razatoarea mare.In cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade pun conopida pentru aproximativ 30 minute, depinde de cuptorul fiecaruia, dar cand e rumena se scoate din cuptor si se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta a la Dana