Conopida impanata

de geoline in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2015 | 14996 vizualizari

 

O gustare rapida!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 200 ml lapte
  • 150 g faina
  • 2 oua
  • 30 g parmezan
  • sare
  • nucsoara
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida impanata:

Conopida se curata si se desface in buchetele, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se fierb moderat pentru a ramane usor crocante. Se scurg si se lasa la racit. 

Separam albusurile de galbenusuri, frecam galbenusurile cu sare si nucsoara. Apoi adaugam parmezanul ras, faina si laptele. Albusurile le batem spuma si le adaugam la sfarsit. Trecem conopida prin acest amestec si o prajim in ulei incins. 

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida impanata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI