Conopida la cuptor

de violette in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2010 | 10703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  o conopida,
  •  2 cepe
  •  2 oua
  • 2-3 linguri de smantana
  •  150 gr. cascaval
  •  200 gr.sunculita
  • 50 gr. unt
  •  sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

 Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot ci doar pe jumatate).

Ceapa se caleste in unt iar apoi se adauga sunculita taiata cubulete.

Se aseaza intr-un vas un strat de ceapa calita apoi unul de conopida, se condimenteaza cu sare si piper si se continua tot asa terminand cu un strat de conopida.

Ouale se bat bine cu smantana iar apoi se amesteca cu cascavalul ras, iar compozitia obtinuta se adauda peste conopida.

 Se da la cuptor pentru aproximativ 40-45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ficat de pui si smantana