Conopida pane

de vasy16 in Mancaruri de legume, 3 Mar 2016 | 3462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2-3 oua
  • o cana cu faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se pune o cratita cu apa la fiert cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei.

Se desface conopida in buchetele si se spala bine. Se pune in cratita cu apa la fiert si din momentul cand incepe sa clocoteasca se lasa aproximativ 10 minute.

Nu trebuie sa fie foarte fiarta. Se scurge de apa si se lasa un pic la racit sau se trece pe sub jetul de apa.

Se bat ouale cu un pic de sare. Se trece fiecare buchetel prin oua si prin faina si se pune la prajit in uleiul incalzit.

Se lasa pana se rumenesc si sunt gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane