Copanele cu bambus la cuptor

de Tabita _ in Pui, 16 Mar 2016 | 2817 vizualizari

 

O mancarica gustoasa si aromata. 
Pentru un plus de roma puteti adauga putin ghimbir. Eu am uitat sa-l adaug. ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 borcan bambus
  • 2 morcovi
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ghimbir (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu bambus la cuptor:

Mai intai se pregateste carnea. Se decongeleaza, se spala si se freaca cu sare si piper, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent. 

Se adauga apoi bambusul scurs de apa, apoi morcovii dati pe razatoarea mica si cateii de usturoi. Apoi uleiul de masline, condimentele si putina apa.

Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu.

Se lasa aproximativ 30 de minute, apoi se scoate folia si se mai lasa pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu bambus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (42)

Tabita _ 1

17.03.2016, 12:12

Multumesc Camelia.

Rocsi 1

17.03.2016, 19:50

Iau si eu un copanel!

Tabita _ 1

17.03.2016, 20:13

Rocsi te servesc cu drag.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]