Racituri de cocos

de Rocsi in Pui, 10 Feb 2011 | 18508 vizualizari

 

Am primit un cocos si ce puteam face din el decat o piftie buna...

 

INGREDIENTE

  • 1 cocos
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • o radacina pastarnac
  • sare
  • piper
  • 1 capatana usturoi
  • 1 plic gelatina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de cocos:

Se ia una bucata cocos.

se scoate tot din interiorul lui.

se parleste de tot puful pe flacara.

se transeaza si se spala bine de tot cu apa calda.

se ia o oala mai mare si se umple cu apa.

se pune cocosul in oala.

spumam raciturile destul de des,pana incepe sa fiarba .

curatam ceapa,morcoul,radacina de pastarnac si patrunjel.

le taiem in bucati mari.

cand raciturile au fiert cam pe jumatate punem legumele si condimentam cu putina sare si piper.

dupa ce au fiert de tot,scoatem carnea din oala.

o desfacem bine de pe toate oasele.

zeama o strecuram printr-o sita sau un tifon des.

curatam usturoiul si il pisam.

zeama o lasam putin la racorit .

cand e calda ii punem usturoiul pisat,o condimentam dupa gust , punem si gelatina si o amestecam bine de tot(asta in caz ca stiti ca nu vi se prind raciturile).

asezam carne in fiecare farfurie (si din legume daca doriti),apoi cu un polonic punem zeama.

le lasam sa se raceasca ,apoi le dam la frigider.

a doua zi serviti,alaturi de o mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri de pui