Piept de pui cu ciuperci

de Adele in Pui, 17 Apr 2015 | 2967 vizualizari

 

Ceva simplu,rapid si pe gustul meu ...

 

INGREDIENTE

  • 150 g piept de pui.
  • 200 g ciuperci proaspete.
  • 1 linguri de ulei de masline.
  • 1 catel de usturoi.
  • 2 linguri de lapte.
  • 1 cub de unt.
  • sare.
  • piper.
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Se curata si se  spala ciupercile, se taie felii, se pregateste o tigaie se pune pe foc, se adauga uleiul de masline si catelul de usturoi, se adauga pieptul de pui taiat bucati, se calesc bine pentru cateva minute, se adauga si cateva linguri de apa si se acopera cu un capac, se lasa la foc potrivit 10 minute.

Spre final se adauga laptele si untul, se amesteca bine se potriveste de sare si piper, se opreste si se adauga patrunjel (proaspat sau uscat).

Se serveste alaturi de mamaliga.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de lapte si unt se poate folosi o lingura de smantana sau de sos bechamel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu ceapa si sos de smantana