Cordon bleo

de Lau in Pui, 15 Oct 2013 | 6634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sunca
  • cascaval
  • 2 oua
  • 200 g pesmet
  • 200 g faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleo:

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un prosp de bucatarie si il vom taia felii ca pentru snitele,fiecare felie o vom inveli in folie alimentara si le batem cu ciocanul de batut carne.

Amestecam sare,piper,busioc,cimbru si boia de ardei si vom condimenta carnea.

Acoperim cu folie alimentara si dam la frigider cca 15 min.

Pe fiecare felie adaugam o felie de sunca si o felie de cascaval,(care o vom aseza doar intr-un capat)rulam cat mai strans.

Faina,pesmetul le punem in farfuri,batem ouale cu sare si piper.

Trecem rulourile obtinute prin faina,oul batut si pesmet.

Prajim rulourile in uleiul incins,pe ambele parti pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]