Piept de pui umplut cu sos pesto si salvie

de marcela1979 in Pui, 10 Feb 2014 | 3826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 1 borcanel pesto melanzane zucchine
  • 1 lingurita salvie uscata
  • 1 lingurita piper macinat
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu sos pesto si salvie:

Se taie pieptul de pui  si se bate cu ciocanul de snitele.Se condimenteaza cu piper si salvie ,apoi se pune sos pesto .Se ruleaza,se prinde cu scobitori sau cu ata si se pune in tava.Se adauga apa si ulei ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 40 de minute la foc mediu spre mic.Dupa ce au trecut cele 40 de minute se ia folia jos si se mai lasa inca 10 min sa prinda o crusta frumoasa.

Se serveste cald sau rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu sos pesto si salvie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 400 lei
1699.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (11)

Pushaa 1

10.02.2014, 11:06

Alina26 1

10.02.2014, 11:49

Rocsi 1

10.02.2014, 15:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut