Cordon bleu exotic de curcan cu ananas

de MyCookingLife in Pui, 27 Iul 2011 | 6358 vizualizari

 

Intotdeauna imi place combinatie dulce-sarat, mai ales daca apare in discutie si ananasul, asa cum este pizza cu ananas, porc cu ananas sau aceasta reteta simpla, dar gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de curcan (cam de 100 g fiecare)
  • 4 felii ananas
  • 4 felii Emmentaler
  • 2 oua
  • 7 linguri pesmet
  • 3 linguri de parmezan
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu exotic de curcan cu ananas:

Se bat feliile de piept cu ciocanul de snitele, in asa fel incat sa se obtina “foi” de carne ce pot imbraca feliile de ananas. Se aseaza pe mijlocul fiecarei bucati de carne o felie de ananas , apoi una de Emmentaler deasupra. Se impatureste carnea in forma de plic si daca nu sta se fixeaza cu o scobitoare ( la mine nu a fost cazul).

Se trec pachetele obtinute prin ou batut cu parmezan, sare si piper, apoi prin pesmet. Se repeta inca o data procedeul.

Se prajesc pachetele exotice in ulei incins, pana capata o culoare aurie. Se servesc calde.

TIPS-URI

1

Pieptul de curcan se poate inlocui si cu pieptul de pui.

2

In loc de Emmentaler se poate folosi cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu exotic de curcan cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitzele crocante